Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home » ΕΚΔΟΣΕΙΣ » βιβλία
  Εκτυπώστε το άρθρο

Από τις Εκδόσεις Φίλλιπος Νάκας κυκλοφόρησε H Συνοπτική Ιστορία της Jazz του Άγγελου Γαβριήλ.

Η έκδοση είναι ενοποίηση και επεξεργασία των κειμένων που δημοσιεύτηκαν στο ΠΟΛΥΤΟΝΟν ως μόνιμη στήλη (Ιστορία της Jazz), για τέσσερα χρόνια: από το τεύχος 38 (Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2010) ως το τεύχος 62 (Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2014).

Το βιβλίο παρουσιάζεται την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στις 8 το βράδυ, στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 22, από τον συγγραφέα, τον δημοσιογράφο Πανταζή Τσάρα και τον υπογράφοντα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το ότι στην Ελλάδα έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια πολλά βιβλία πάνω στη jazz (κυρίως ξένα αλλά και αρκετά ελληνικά), δεν έχει κυκλοφορήσει καμία Ιστορία της Jazz. Το βιβλίο του Άγγελου Γαβριήλ είναι το πρώτο στο είδος του.

Κωνσταντίνος Α. Λυγνός
(συνθέτης)

 | More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center