Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

6ο Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου με τον διεθνούς φήμης βιολονίστα, Λεωνίδα Καβάκο

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TaR.gr

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΒΑΚΟΣ | ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΙΟΛΙΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 2017

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης βιολονίστα ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΒΑΚΟ - πρόσφατα βραβευμένο και με το Leonie Sonning Music Prize και ως "Καλύτερος Μουσικός του Κόσμου" -ο οποίος πραγματοποιεί για έκτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα τοΔιεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Μουσικής Δωματίου 2017με ενεργούς συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και ακροατήριο από κάθε γωνιά της Ελλάδας.Το πιο σημαντικό μουσικό και εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς διοργανώνεται και παρουσιάζεται από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες στις  7, 8 & 9 Απριλίου 2017στο Κτήριο της Ακαδημίας Αθηνών (Πανεπιστημίου 28, Αθήνα).
Κατά τα προηγούμενα έτη συμμετείχαν σε αυτό εξαιρετικοί νέοι μουσικοί από την Ελλάδα και από πολυάριθμες χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία, Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία, Αγγλία, Κορέα, Κίνα,  Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Νορβηγία, Αρμενία, Μεξικό, Βέλγιο κ.ά. Το Σεμινάριο είναι διάρκειας τριών ημερών και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους ακροατές, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν με την παρουσία τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Μετά από χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης στη χώρα μας, η εξαιρετικά θετική απήχηση του Σεμιναρίου το έχει καταστήσει ως ένα διαδεδομένο και εδραιωμένο γεγονός στο διεθνές μουσικό γίγνεσθαι. 


Ώρες διεξαγωγής:
Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, 11:00 -19:00 (14:00 - 16:00 διάλειμμα) Σάββατο 8 Απριλίου 2017, 11:00 -19:00 (14:00 - 16:00 διάλειμμα) Κυριακή 9 Απριλίου 2017, 11:00 -19:00 (14:00 - 15:00 διάλειμμα)
Εισιτήρια:
Γενική είσοδος: 15€, Φοιτητικό - Ανέργων - ΑΜΕΑ: 5€. Ειδικές τιμές για Γκρουπ.
Κρατήσεις θέσεων
Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες, Αραχώβης 39, Τηλ: 210 - 3821396Προπώληση Εισιτηρίων από 20 Μαρτίου 2017 στο Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες

 | More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center