Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο
6ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας και 6οςΔιαγωνισμός Κιθάρας Καλαμάτας «Γεράσιμος Μηλιαρέσης».
Από τις 09 ως τις 11 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί το 6οΦεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας και ο 6ος Διαγωνισμός Κιθάρας Καλαμάτας «Γεράσιμος Μηλιαρέσης».
Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την κοινωφελή επιχείρηση ΦΑΡΙΣ του Δήμου Καλαμάτας, το Δημοτικό Ωδείο και τον σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών των σχολών της ΦΑΡΙΣ και πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας.
O διαγωνισμός και οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο ΟΑΕΔ στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους 95) .
Την καλλιτεχνική Διεύθυνση του φεστιβάλ έχει ο Αντώνης Κουφουδάκης και πρόεδρος της Επιτροπής είναι και φέτος ο διαπρεπής κιθαρίστας Κώστας Κοτσιώλης. Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής αποτελούν οι κιθαριστές Κώστας Τοσίδης (βοηθός του καθηγητή Eliot Fisk στο Mozarteum University Salzburg), Βιβή Γύπαρη ( Καθηγήτρια σε μουσικά σχολεία στο κρατίδιο της Βόρειας Αυστρίας -LMS Oberösterreich) και Σωκράτης Μαστροδήμος (Συνθέτης –Σολίστ Φλαμένκο Κιθάρας στην Σεβίλλη).
Ο Διαγωνισμός για την παιδική κατηγορία (γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 2004) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09 Απριλίου στη 13 για την εφηβική κατηγορία (γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 2001) την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου στις 10:30 π.μ. ενώ για την Νεανική κατηγορία (γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 1996) την ίδια ημέρα στη 13:00. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για το κοινό.
Ταυτόχρονα, την Κυριακή 9 Απριλίου στις 21:00 στο Αμφιθέατρο του ΟΑΕΔ θα πραγματοποιηθεί μια διπλή συναυλία από την Βιβή Γύπαρη (σόλο Κιθάρα) και τους Κατερίνα Παλαιολόγου (σοπράνο) και Αντώνη Κουφουδάκη (κιθάρα) , ενώ την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου πάλι στις 21:00 θα δοθεί η δεύτερη διπλή συναυλία στα πλαίσια του Φεστιβάλ, από τον Κώστα Τοσίδη (σόλο Κιθάρα) και τους Σωκράτη Μαστροδήμο (Φλαμένκο Κιθάρα) και Γιάννη Παπαγιαννούλη (Καχόν) .
Και στις δύο συναυλίες η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ.
Παράλληλα με το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και δύο πολύ ενδιαφέροντα Σεμινάρια με δωρεάν συμμετοχή για τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό.
Σεμινάριο Φλαμένκο Κιθάρας με τον Σωκράτη Μαστροδήμο
Δευτέρα 10 Απριλίου, ώρα 17:00-19:00 και Τρίτη 10:00-11:30 στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας.
Σεμινάριο καχόν με τον Γιάννη Παπαγιαννούλη
Δευτέρα 10 Απριλίου, ώρα 10:00-14:00 , Σε συνεργασία με την Σχολή Βυζαντινής μουσικής Ι.Μ.Μεσσηνίας και το τμήμα κρουστών του Γ. Κλάδη, στην Αίθουσα της σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ι.Μ. Μεσσηνίας

Τέλος την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου στις 11:30 θα γίνει η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού και ρεσιτάλ των διακριθέντων μαθητών.
Και φέτος σημαντική είναι η βοήθεια από τους χορηγούς του φεστιβάλ .
Μέγας χορηγός είναι ο Βασίλης Συγλέτος ο οποίος προσφέρει μια Κιθάρα αξίας 1.500 ευρώ στην Νεανική κατηγορία και το μουσικό κατάστημα και εκδοτικός οίκος PANAS MUSIC (Παπαγρηγορίου-Νάκας) που προσφέρει δυο Κιθάρες αξίας 250 ευρώ για την παιδική και 400 ευρώ για την εφηβική Κατηγορία αντίστοιχα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ
Δείτε το πλήρες φυλλάδιο ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Αντώνη Κουφουδάκη (τηλ. 6977629389) ή τον κ. Στάθη Γυφτάκη (τηλ. 6985898280)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TaR| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center