Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TaR

JAZZET CAFE

1st Jazz Solo Guitar Festival 2018

 

Παρασκευή 26/10/18, 22:00

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΜΑΚΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ

 

Σάββατο 27/10/18, 22:00

ΜΑΚΗΣ ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ

 

Το Jazzet Cafe παρουσιάζει το 1ο Jazz Solo Guitar Festival στο οποίο θα συμμετάσχουν 6 κορυφαίοι Έλληνες κιθαριστές από τον ευρύ χώρο της Jazz & Fusion Μουσικής.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργανώνεται ένα φεστιβάλ το  οποίο θα επικεντρωθεί στην κιθαριστική τεχνοτροπία και τεχνογνωσία, στην συνθετική αντίληψη καιστην αυτοσχεδιαστική προσέγγιση της σύγχρονης κιθάρας.

Οι κιθαριστές και συνθέτες Μάκης Αμπλιανίτης, Απόστολος Λεβεντόπουλος, Γιώργος Λιμάκης, Τάκης Μπαρμπέρης, Μπάμπης Τυρόπουλος και Λευτέρης Χριστοφής θα ανέβουν στη νέα τζαζ σκηνή του Jazzet Cafe και ο καθένας ξεχωριστά θα παρουσιάσει το προσωπικό του κιθαριστικό τρόπο παιξίματος, τεχνικής και ηχοχρώματος.

Ένα διήμερο τζαζ φεστιβάλ, Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Οκτωβρίου, αφιερωμένο στη σύγχρονη κιθάρα αυτήν κάθε αυτήν, όπου η “υψηλή” μουσική δεξιοτεχνία των κιθαριστών της θα συναρπάσει το φιλότεχνο ακροατήριο του Jazzet Cafe.

 

Παράλληλα με το 1st Jazz Solo Guitar Festival 2018,  στη γκάλερι ArteGa του Jazzet Café παρουσιάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας Jazz Moments” του Ανδρέα Ζαχαράτου.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 5€

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 210 5815626

 

____________________________________________________________

Jazzet Café – ArteGa - Music Center Athens

Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι, 12461, 210 5815626| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center