Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

3 ως 8 Δεκεμβρίου

Σεμινάριο βιολιού & βιολοντσέλου

στο Ωδείο Αθηνών

Δανάη Παπαματθαίου – Μάτσκε, βιολί
Benedict Klöckner, βιολοντσέλο

 

 

 

Το σεμινάριο βιολιού & βιολοντσέλου, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα και του Ιδρύματος Schwarz,από 3-8 Δεκεμβρίου 2018.

Πρόκειται για μια πολύπλευρη μουσική συνάντηση με τους διεθνώς καταξιωμένους νέους σολίστ, την Δανάη Παπαματθαίου – Μάτσκε, βιολί και τον Benedict Klöckner, βιολοντσέλο.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν ανοιχτά ατομικά μαθήματα διάρκειας 50΄, μελέτη, ανταλλαγή απόψεων και συναυλιακή πράξη στους  χώρους του Ωδείου Αθηνών με αποκορύφωμα τις δύο συναυλίες στις 7 και 8 Δεκεμβρίου από σπουδαστές και διδάσκοντες του σεμιναρίου στην αίθουσα συναυλιών «Άρης Γαρουφαλής».

Οι ενεργά συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να προσεγγίσουν και να μελετήσουν μουσικά έργα με την καθοδήγηση των δύο σολίστ, αναπτύσσοντας ερεθίσματα για παραπέρα βελτίωση ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους, αντίστοιχων των δεδομένων και των απαιτήσεων μιας ολοένα ανανεωμένης εκπαιδευτικής και καλλιτεχνικής διαδικασίας.

To σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και επαγγελματίες μουσικούς.

Η διδασκαλία θα γίνεται στα ελληνικά, αγγλικά ή γερμανικά από την κ.Παπαματθαίου-Μάτσκε και στα αγγλικά ή τα γερμανικά από τον κ.Klöckner.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TaR| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center