Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

Festival Κιθάρας Πάρου 2019

Συναυλίες – Master Classes – Διαγωνισμοί

Στο όμορφο νησί της Πάρου, στον παραδοσιακό οικισμό της Παροικιάς κοντά στο γαλάζιο της θάλασσας, σε ένα τοπίο ιδανικό για  διασκέδαση,  έμπνευση και δημιουργία.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου συνδυάζει διακοπές με μουσική επιμόρφωση, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Απευθύνεται  σε  σπουδαστές  κιθάρας, δασκάλους, καλλιτέχνες, αλλά  και ακροατές που ενδιαφέρονται  να   επιμορφωθούν  και   να  παρακολουθήσουν  υψηλού   ενδιαφέροντος συναυλίες.  Στο  Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Πάρου  θα  διδάξουν  καταξιωμένοι  σολίστ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για μία δράση της  ΚΔΕΠΑΠ – Κοινωφελής  Δημοτική  Επιχείρηση  Πολιτιστικής Ανάπτυξης  Πάρου  σε  συνεργασία  με  το  Δημοτικό Ωδείο Πάρου και  την  Καλλιτεχνική  Εταιρεία “Το Τονικό” που φιλοδοξεί να διευρύνει τους ορίζοντες των επαγγελματιών μουσικών και σπουδαστών κιθάρας   και  να  τους  δώσει   τη  δυνατότητα   να   παρουσιάσουν   τη   δουλειά τους, να παρακολουθήσουν   συναυλίες  καταξιωμένων  καλλιτεχνών  και να διεκδικήσουν βραβεία στο   διαγωνισμό  του  Φεστιβάλ.  Οι  συνοδοί  των  μαθητών,  γονείς ή  φίλοι θα μπορούν επίσης  να  συνδυάσουν  τις  διακοπές  τους  με  την  παρακολούθηση  των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ TaR


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ:
https://parosguitar.com/el/| More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center