Διαδικτυακό περιοδικό Μουσικής TAR - ΚΙΘΑΡΑ & ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
TRANSLATE this page:
 αρχική     προφίλ     ιστολόγια    επικοινωνία        RSS FEEDS           
GR CY

<< ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ >>
Επιμέλεια: Τίνα Βαρουχάκη 

Tar Logo

| More
Home »
  Εκτυπώστε το άρθρο

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ    

1-3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Οι Ημέρες Μουσικής θα διεξαχθούν για έκτη χρονιά στην Πρέβεζα την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση που περιλαμβάνει σεμινάρια οργάνων από τους καταξιωμένους μουσικούς Κώστας Γρηγορέας  (κιθάρα) και  Δημήτρης Φωτόπουλος  (Φλάουτο και Μουσική Δωματίου).

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει ακόμη συναυλία μουσικής δωματίου, με τους  Κων/νο Λεοντάρη, Βιολί και Λαμπρίνα Πρεβεζιάνου, Πιάνο, συναυλία της Ορχήστρας Κιθαριστών Βόλου «Sempre viva”, συναυλία των κιθαριστών  Βασίλη Πούλιου και Δημήτρη Μαύρου καθώς και συναυλία λήξης με συμμετοχή μελών των σεμιναρίων.

Η διαμονή στην πόλη της Πρέβεζας δίνει την ευκαιρία στους ενεργά συμμετέχοντες, τους ακροατές αλλά και στους συνοδούς τους παράλληλα με την παρακολούθηση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων να περάσουν μερικές ημέρες ευχάριστων διακοπών και να απολαύσουν τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Επικοινωνία: Τηλ.26820 60964  (5-8μμ) -6939233864 Mail:odeiopolyrythmia@yahoo.gr

Facebook: Ημέρες Mουσικής Πρέβεζας

ΜΑΘΗΜΑΤΑ TΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ EΡΜΗΝΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Στα μαθήματα τεχνικής και ερμηνείας οι σπουδαστές θα ερμηνεύσουν έργα της επιλογής τους.

Ενεργά μέλη (σε δυο επίπεδα)
Το Α΄ Επίπεδο αφορά σπουδαστές που βρίσκονται έως και το επίπεδο της Μέσης Σχολής και έχουν τη δυνατότητα ενός 60΄λεπτου ατομικού μαθήματος
Το Β΄ Επίπεδο αφορά σπουδαστές που βρίσκονται στο επίπεδο τουλάχιστον της Ανωτέρας Σχολής και έχουν τη δυνατότητα ενός 90΄λεπτου ατομικού μαθήματος.
Οι σπουδαστές και των δυο Επιπέδων μπορούν να μοιράσουν τον χρόνο τους σε δύο διδακτικούς κύκλους.

Ακροατέs

Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τεχνικής και ερμηνείας των οργάνων ως ακροατές .

Μουσική δωματίου

Όσοι σπουδαστές το επιθυμούν μπορούν παράλληλα με το σεμινάριο του οργάνου τους να παρακολουθήσουν και το σεμινάριο Μουσικής Δωματίου με τον φλαουτίστα Δημήτρη Φωτόπουλο

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (έως 25 Ιουνίου 2019):

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Σεμινάριο: Α' ΕΠΙΠΕΔΟ 30 ευρώ - Β' ΕΠΙΠΕΔΟ 50 ευρώ - ΑΚΡΟΑΤΕΣ 20ευρώ

ΜΟΥΣΙΚH ΔΩΜΑΤIΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜHΤΡΗ ΦΩΤOΠΟΥΛΟ

Τα μαθήματα μουσικής δωματίου απευθύνονται στους σπουδαστές του πιάνου και της κιθάρας που επιθυμούν να ερμηνεύσουν έργα του ρεπερτορίου τους που περιλαμβάνει φλάουτο -κιθάρα φλάουτο-πιάνο και άλλα μικρά σύνολα.

Ο ελάχιστος χρόνος μαθήματος θα είναι τα 90 λεπτά που μπορεί να μοιραστεί σε δύο διδακτικούς κύκλους. ¨Οσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα ως ακροατές καθώς και το υπόλοιπο πρόγραμμα της διοργάνωσης .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (έως 25 Ιουνίου 2019):

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ 40 ευρώ ΑΚΡΟΑΤΕΣ 20 ευρώ

ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΙΘΑΡΑΣ-ΦΛΑΟΥΤΟΥ 30 ευρώ

 

Πληροφορίες για τους χώρους διεξαγωγής του σεμιναρίου, των εκδηλώσεων καθώς και για τις δυνατότητες διαμονής θα δοθούν σε επόμενη ανάρτηση. Για τους τρόπους πληρωμής θα γίνει ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

 | More

    - Ενημερώστε για τις εκδόσεις σας. (Στις "κυκλοφορίες" η παρουσίαση των εκδόσεων γίνεται με την επιμέλεια και ευθύνη των δημιουργών τους).
    - Ενημερώστε το TaR (webmaster.tar@gmail.com) για τις δραστηριότητές σας και για οποιαδήποτε κιθαριστικού ή γενικότερου μουσικού ενδιαφέροντος είδηση
    (Ό,τι παρατίθεται στις ενημερωτικές στήλες είναι πληροφόρηση κι όχι -κατ' ανάγκη- πρόταση του TaR)
Το TaR λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική μουσική διαδικτυακή κοινότητα που βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των συνεργατών. 
Δεν απασχολεί επαγγελματίες δημοσιογράφους και η πληροφόρηση που παρέχει μέσω των ενημερωτικών στηλών του εξαρτάται αποκλειστικά από τα δελτία τύπου που στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες, τα οποία και δημοσιεύει "καλή τη πίστει". Όπως είναι επόμενο όμως, το TaR δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες.
.

© TAR - Μουσικό διαδικτυακό περιοδικό
webmaster: Κώστας Γρηγορέας
διευθυντής: Νότης Μαυρουδής


εικαστική επιμέλεια, σχεδιασμός: Ειρήνη Κουρζάκη
υλοποίηση, φιλοξενία: Hyper Center